Issue with adding nodes to the Netdata Cloud



  • Hi guys!

    I’m trying to connect few of my nodes to Netdata Cloud today, but it doesn’t work for me.
    When I’m claiming a node, it shows up in the cloud, but all the metrics field are empty.
    I also have a node that I claimed few days ago and it works OK

    e03faafe-bb9e-4830-9c60-f42a1a208ff1-image.png

    When going to local dashboards - everything works as expected on all nodes.

    Is there something I can check or it is Netdata cloud problem?
    I also created github issue - https://github.com/netdata/netdata/issues/9874



  • Logs related to ACLK after netdata agent restart:

    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : thread created with task id 8753
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : set name of thread 8753 to ACLK_Main
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : Waiting for netdata to be ready
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : Waiting for Cloud to be enabled
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : Waiting for netdata to be claimed
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : Setting ACLK target host=app.netdata.cloud port=443 from https://app.netdata.cloud
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Stats : thread created with task id 8764
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Stats : set name of thread 8764 to ACLK_Stats
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : Attempting to establish the agent cloud link
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : Retrieving challenge from cloud: app.netdata.cloud 443 /api/v1/auth/node/02fd2bbb-adeb-11ea-951f-1831bfcf867a/challenge
    2020-09-03 17:32:45: netdata INFO  : ACLK_Main : aclk_send_https_request GET
    2020-09-03 17:32:46: netdata INFO  : ACLK_Main : aclk_send_https_request POST
    2020-09-03 17:32:46: netdata INFO  : ACLK_Stats : RRDSET: chart name 'netdata.aclk_status' on host 'sellars' already exists.
    2020-09-03 17:32:46: netdata INFO  : ACLK_Stats : RRDSET: chart name 'netdata.aclk_query_per_second' on host 'sellars' already exists.
    2020-09-03 17:32:46: netdata INFO  : ACLK_Stats : RRDSET: chart name 'netdata.aclk_write_q' on host 'sellars' already exists.
    


  • Any help or ideas what may be wrong would be appreciated 🙂



  • Actual issue link - https://github.com/netdata/netdata/issues/9877
    I closed previous one as it was created correctly.


Log in to reply